LA VIDA AL CENTRE,
les persones, la clau de la tranquil·litat

  • Cada setmana, un grup d'usuaris de la #ResidènciaCiutatdeSabadell rep a la gosseta Sunny del grup Agescan Teràpies amb molta il·lusió i alegria. Amb ella realitzen un treball que els ajuda a millorar la seva salut global aportant-los beneficis físics i psicològics.

  • Un any més, a la #ResidènciaCiutatdeSabadell ha sortit a gaudir de la Festa Major del Barri de Covadonga. Un fantàstic matí ple d’activitats, d'esbarjo i distensió que hem compartit grans i petits per celebrar la festa del nostre barri i per acabar hem gaudit d’un gran vermut!

  • Avui, a la #ResidènciaCiutatdeSabadell ens hem menjat les primeres amanides de collita pròpia, de l’hort a taula, acabades de collir. D'aquesta manera, hem pogut assaborir el bon gust que tenen les hortalisses i verdures quan s'ha realitzat tot el procés des que es van plantar fins dur-les a taula. Boníssimes!

  • El passat 6 de juliol coincidint amb “el chupinazo” de les festes de Sant Fermí, a la #ResidènciaCiutatdeSabadell es va realitzar un acte reivindicatiu de residents, familiars i treballadors, per expressar el nostre rebuig a la sentència que va deixar en llibertat els membres de "La Manada” amb l lema: NO ÉS NO.

  • A la #ResidènciaCiutatdeSabadell, ens estem aficionant a bricolatge. Hem convertit unes fustes en els nostres expositors de fotografies perquè tothom pugui veure-les i gaudir-les. Ens encanta!

  • Un mes ple d'alegria, color i sobretot molt d'art a la #ResidènciaCiutatdeSabadell. En els diferents tallers d'arts plàstiques hem treballat i experimentat diferents tècniques amb les que ens hem divertit molt. Hem treballat les asimetries, el cubisme i el collage, mireu com ens hem convertit en protagonistes de diferents pintures clàssiques!

  • Ahir, vam celebrar la revetlla de Sant Joan i l'inici de l'estiu a la #ResidènciaCiutatdeSabadell amb una fantàstica festa amenitzada pel grup d'Havaneres "Els Mariners d'Ègara" sota la direcció de l'acordionista Laura Capellà. I com mana la tradició vam poder gaudir de la riquíssima coca i de l’aigua de Valencia que ens va preparar la nostra cuinera. Us desitgem feliç revetlla a tots!

Fem servir cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Al continuar amb la navegació entenem que accepta la nostra Política de privacitat. Tancar