TU TRIES,
NOSALTRES ENS ADAPTEM

40 anys 40 anys

UNA RESIDÈNCIA DEL GRUP VL,
40 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Benvingut a casa teva: un entorn càlid, humà i proper en una ubicació privilegiada; al centre de la vila de Sabadell. Un gran equip de professionals i personal especialitzat acompanyen el projecte de vida de cada persona usuària. Àmplies habitacions i zones d’estar. Fem una ferma aposta per la innovació: estem ampliant amb una Unitat de Rehabilitació Intensiva (URI) i una Unitat Psicogeriàtrica amb Suport Especialitzat (USE), que permet participar en estudis internacionals sobre la malaltia de l’Alzheimer i noves teràpies entre d'altres.

GRUP VL www.grupvl.com AMICS DE LA FUNDACIÓ VELLA TERRA www.fundaciovellaterra.org

LES NOSTRES ALIANÇES

  • IMENTIA
  • MAP Serveis
  • DENTAL RESIDENCY
  • ACRA
  • AUDIOPTICA
  • Ortopèdia Farmàcia de Dalt
  • Unió Catalana d’Hospitals

ÚLTIMES NOTÍCIES

1 month ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

ARRIBA LA TARDOR!

Ja ha arribat la tardor a #ResidènciaCiutatdeSabadell i comencen a caure les fulles dels arbres que tan de color verd han vestit la nostra ciutat, Ja tenim amb nosaltres a la nostra estimada Castanyera que ha arribat per fer-nos companyia durant aquest mes i com cada any a ... See more

2 months ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

Ahir va ser un dia molt especial per nosaltres, per la #ResidènciaCiutatdesabadell el dia de la gent gran!
Cada any sortim a celebrar aquest dia i a fer soroll als carrers, acompanyant als nostres protagonistes. Ens omple d'orgull poder compartir amb cada un dels nostres residents aquest moment ... See more

2 months ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

Fa unes setmanes va néixer un cogombre al nostre hortet i el vam ficar dins una ampolla de vidre quan encara era petit. Aquestes setmanes ha anat creixent i creixent com si fos per art de màgia. Avui hem hagut de prendre una important decisió. El nostre cogombre ja no pot seguir creixent dins ... See more

2 months ago

Avui, 21 de setembre, se celebra el Día Mundial de l'Alzheimer. L'objectiu és seguir conscienciant la societat sobre la malaltia, que cada cop afecta a més persones en l'àmbit mundial. Ens unim en aquest dia a tots els familiars i persones que la pateixen. Avui, més que mai, no els oblidem. ... See more

4 months ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

A la #ResidènciaiCentredeDiaCiutatdeSabadell tenim molt clar que cal celebrar cada dia! El divendres no era cap festa en especial, però com que no podem sortir al carrer vam decidir fer el vermut amenitzat amb música en els diferents jardins de la residència. Perquè, sí, tenim clar que s’ha ... See more

4 months ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

MOMENTS DE FELICITAT SENZILLA!
A la #ResidènciaiCentredeDiaCiutatdeSabadell, els residents passen molta estona al jardí ocupant-se de les plantes. Passar temps en aquest entorn natural els ajuda a reduir el risc de depressió, estrès i ansietat. És una activitat que els fa sentir amb vitalitat, ... See more

5 months ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

Sant Joan a #ResidènciaiCentredeDiaCiutatdeSabadell Un any més, hem celebrat la revetlla de Sant Joan, aquest any una mica diferent però igualment plena de colors, rialles, música, coca i bon cava!

5 months ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

Ja ho tenim tot preparat!🥳🥳🥳 Després de tant de temps de confinament, a la #ResidènciaCiutatdeSabadell tenim ganes que ens toqui l'aire fresc a la cara, així que avui ens hem dedicat a decorar el nostre pati per demà poder celebrar la nit més curta de l'any, la nit de Sant Joan.
Els ... See more

5 months ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

Dies plens d’emocions a #ResidènciaiCentredeDiaCiutatdeSabadell Després de dos mesos, hem pogut reactivar les visites al nostre centre. Tot amb el màxim de precaució per les persones residents i per les seves famílies, respectant sempre els protocols que ens indiquen des de ... See more

5 months ago

La passada setmana vam compartir una Taula rodona virtual amb Apropa Cultura i diferents museus de la ciutat com el MNAC, El Caixa Fòrum, el CCCB o el Museu del Ferrocarril.
Vam parlar de la necessitat de reinventar-se, de repensar com el nostre col·lectiu pot seguir participant de l'art, ja que ... See more

« 1 of 2 »

No hi ha cap notícia per mostrar.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Al continuar amb la navegació entenem que accepta la nostra Política de privacitat. Tancar

CORONAVIRUS: CUIDEM, CUIDEM-NOS

A tots els centres residencials gestionats per VIMA volem continuar donant la millor assistència a les persones per acompanyar-les en el seu Projecte de Vida. És per això que hem posat en marxa una sèrie de mesures preventives per garantir la màxima protecció del col·lectiu més vulnerable a la COVID-19: les persones grans residents.

Material de protecció als centres (EPIS):

Disposem d’un estoc d’EPIS (mascaretes, guants, granotes, pantalles, etc.) de tres mesos. S’ha creat una aplicació informàtica per la gestió global del material, optimitzar-ne la utilització i planificar els estocs.

Gestió de residències:

S’han reforçat els recursos destinats a les zones d’aïllament a cada centre i minimitzat temporalment la prestació de serveis no essencials per a evitar l’entrada de proveïdors i personal extern a les residències..

Activitats grupals adaptades a les mesures de prevenció:

Sectorització de les residències en petites unitats (grups bombolla) i augment conseqüent de personal atès que es vol evitar que el mateix professional desenvolupi la seva tasca a més d’una unitat.

Protocols immediats de detecció i actuació:

En el cas de tenir sospita vers un cas de COVID-19, d’usuari o empleat, s’activen els protocols de coordinació amb el CatSalut per a realitzar proves a tot el seu entorn (contactes estrets i no estrets).

Coordinació amb administracions i autoritats sanitàries:

Estem en permanent contacte i coordinació amb els Dpt. de Salut i Treball, Afers Socials i Famílies, informant de la situació diàriament i compartint les necessitats dels diferents centres.

Comunicació amb famílies:

Es van adquirir i s’han posat a disposició d’usuaris telèfons mòbils per garantir el contacte continuat amb els seus familiars mitjançant vídeo-trucades. També s’informa periòdicament als familiars de la situació del centre.

Formació continuada dels professionals:

En els protocols d’intervenció específics creats internament i pensats per a persones altament dependents en aïllament i quarantena i en activitats d’estimulació, orientació, mobilitzacions, etc.

Manteniment i control higiènic/sanitari als centres:

Regularment realitzem la desinfecció de les residències amb empreses especialitzades i ens coordinem amb els centres sanitaris de referència per la realització de les proves PCR (de detecció de la COVID-19) en el cas que siguin necessàries.

#juntshoestemsuperant

Us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o consulta!

VIMA és la nova gestora de residències del Grup VL. Des de VIMA us donem la benvinguda per seguir acompanyant Projectes de Vida.