TU TRIES,
NOSALTRES ENS ADAPTEM

40 anys 40 anys

Una residència gestionada per VIMA:
MÉS DE 40 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Benvingut a casa teva: un entorn càlid, humà i proper en una ubicació privilegiada; al centre de la vila de Sabadell. Un gran equip de professionals i personal especialitzat acompanyen el projecte de vida de cada persona usuària. Àmplies habitacions i zones d’estar. Fem una ferma aposta per la innovació: estem ampliant amb una Unitat de Rehabilitació Intensiva (URI) i una Unitat Psicogeriàtrica amb Suport Especialitzat (USE), que permet participar en estudis internacionals sobre la malaltia de l’Alzheimer i noves teràpies entre d'altres.

GRUP VL www.grupvl.com AMICS DE LA FUNDACIÓ VELLA TERRA www.fundaciovellaterra.org

LES NOSTRES ALIANÇES

  • IMENTIA
  • MAP Serveis
  • DENTAL RESIDENCY
  • ACRA
  • AUDIOPTICA
  • Ortopèdia Farmàcia de Dalt
  • Unió Catalana d’Hospitals

ÚLTIMES NOTÍCIES

3 months ago

Vénen dies molt especials i, a la #ResidènciaiCentredeDiaCiutatdeSabadell ens preparem per viure'ls plens d'il·lusió i, sobretot, esperança. Ha estat un any difícil, on hem viscut moments foscos i ens hem vist allunyats dels que més estimem. Però la força i la il·lusió de les persones ... See more

3 months ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

Un Nadal en "streaming": aquest és un any on hem hagut de superar-nos i on segur hem tret, també, coses bones. A la #ResidènciaiCentredeDiaCiutatdeSabadell ens ho hem volgut prendre com una oportunitat i ens hem aliat amb les noves tecnologies per relacionar-nos amb la comunitat. Respectant ... See more

4 months ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

Aquest any hem innovat per donar la benvinguda al Nadal!
Si una tarda d'aquestes, quan el fred no impedeix sortir a donar una volta, us deixeu caure per la Plaça del Gas de Sabadell, hi trobareu l'Arbre dels Desitjos. Des de la #ResidènciaCiutatdeSabadell hem tingut l'honor de ser els primers de ... See more

5 months ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

Un any més, la castanyera de #ResidènciaCiutatdeSabadell ens ha acompanyat en aquests dies de tardor. Però aquest any, a la nostra festa tradicional s'han unit alguns personatges de terror que més que por ens han fet riure a tots i han compartit amb nosaltres el fantàstic berenar 🎃🙂🎃

5 months ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

ARRIBA LA TARDOR!

Ja ha arribat la tardor a #ResidènciaCiutatdeSabadell i comencen a caure les fulles dels arbres que tan de color verd han vestit la nostra ciutat, Ja tenim amb nosaltres a la nostra estimada Castanyera que ha arribat per fer-nos companyia durant aquest mes i com cada any a ... See more

6 months ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

Ahir va ser un dia molt especial per nosaltres, per la #ResidènciaCiutatdesabadell el dia de la gent gran!
Cada any sortim a celebrar aquest dia i a fer soroll als carrers, acompanyant als nostres protagonistes. Ens omple d'orgull poder compartir amb cada un dels nostres residents aquest moment ... See more

6 months ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

Fa unes setmanes va néixer un cogombre al nostre hortet i el vam ficar dins una ampolla de vidre quan encara era petit. Aquestes setmanes ha anat creixent i creixent com si fos per art de màgia. Avui hem hagut de prendre una important decisió. El nostre cogombre ja no pot seguir creixent dins ... See more

« 2 of 2 »

CORONAVIRUS: CUIDEM, CUIDEM-NOS

Els centres residencials VIMA ja han rebut la segona dosi de la vacuna.

I continuem amb totes les mesures de prevenció necessàries per donar la màxima seguretat i protecció al col·lectiu més vulnerable a la COVID-19: les persones grans residents.

Material de protecció als centres (EPIS):

Disposem d’un estoc d’EPIS (mascaretes, guants, granotes, pantalles, etc.) de tres mesos. S’ha creat una aplicació informàtica per la gestió global del material, optimitzar-ne la utilització i planificar els estocs.

Gestió de residències:

S’han reforçat els recursos destinats a les zones d’aïllament a cada centre. Continuem minimitzades les entrades de personal extern a les residències.

Activitats grupals adaptades a les mesures de prevenció:

Sectorització de les residències en petites unitats (grups bombolla) i conseqüent augment de personal, atès que es vol evitar que el mateix professional desenvolupi la seva tasca a més d’una unitat.

Protocols immediats de detecció i actuació:

En el cas de tenir sospita vers un cas de COVID-19, d’usuari o empleat, s’activen els protocols de coordinació amb el CatSalut.

Coordinació amb administracions i autoritats sanitàries:

Estem en permanent contacte i coordinació amb els Dpt. de Salut i Treball, Afers Socials i Famílies, informant de la situació i compartint les necessitats dels diferents centres.

Comunicació amb famílies:

Continuem a disposició d’usuaris telèfons mòbils per garantir el contacte amb familiars mitjançant video-trucades. S’han reactivat les visites, respectant sempre les mesures de les autoritats sanitàries.

Formació continuada dels professionals:

En els protocols d’intervenció específics creats internament i pensats per a persones altament dependents en aïllament i quarantena i en activitats d’estimulació, orientació, mobilitzacions, etc.

Manteniment i control higiènic/sanitari als centres:

Regularment realitzem la desinfecció de les residències i ens coordinem amb els centres sanitaris de referència per la realització de les proves PCR (de detecció de la COVID-19) en el cas que siguin necessàries.

#juntshoestemsuperant

Us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o consulta!

VIMA és la nova gestora de residències del Grup VL. Des de VIMA us donem la benvinguda per seguir acompanyant Projectes de Vida.