TU TRIES,
NOSALTRES ENS ADAPTEM

40 anys 40 anys

UNA RESIDÈNCIA DEL GRUP VL,
40 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Benvingut a casa teva: un entorn càlid, humà i proper en una ubicació privilegiada; al centre de la vila de Sabadell. Un gran equip de professionals i personal especialitzat acompanyen el projecte de vida de cada persona usuària. Àmplies habitacions i zones d’estar. Fem una ferma aposta per la innovació: estem ampliant amb una Unitat de Rehabilitació Intensiva (URI) i una Unitat Psicogeriàtrica amb Suport Especialitzat (USE), que permet participar en estudis internacionals sobre la malaltia de l’Alzheimer i noves teràpies entre d'altres.

GRUP VL www.grupvl.com AMICS DE LA FUNDACIÓ VELLA TERRA www.fundaciovellaterra.org

LES NOSTRES ALIANÇES

  • IMENTIA
  • MAP Serveis
  • DENTAL RESIDENCY
  • ACRA
  • AUDIOPTICA
  • Ortopèdia Farmàcia de Dalt
  • Unió Catalana d’Hospitals

ÚLTIMES NOTÍCIES

6 months ago
Fotos de la publicació de Residència Ciutat de Sabadell

Des de Ciutat de Sabadell volem agrair totes les mostres de solidaritat rebudes, per fer front a la lluita contra la propagació del coronavirus. La vostra col·laboració ha estat un dels factors més positius que volem destacar durant aquesta crisi de la COVID-19. De tot cor, gràcies! ... See more

6 months ago

Des de fa molts anys cada 12 de maig se celebra el Dia de la Infermeria. Però avui aquesta celebració té connotacions molt especials. Més que mai, som conscients de l'esforç de tots: infermers i infermeres, personal sanitari i també de tots els professionals que, des de les residències, ... See more

7 months ago

Potser serà un Dia de la Mare atípic i en molts casos no podrem estar tan a prop dels nostres familiars com ens agradaria. Però en la distància us enviem la més gran de les abraçades en aquest dia tan especial. Ja queda menys per poder-ho celebrar plegats. Feliç Dia de la mare! ... See more

7 months ago

Avui volem compartir amb vosaltres el nostre agraïment cap a tot l'equip de professionals dels nostres centres, que estan donant el millor de si per cuidar de les persones més vulnerables. Ells i elles també són autèntics "herois sense capa" i, des d'aquí, els volem fer un homenatge. Moltes ... See more

7 months ago

Moltes gràcies #PUIG per haver-nos fet arribar hidrogels per la correcta higiene i desinfecció de professionals i persones residents! Ara més que mai totes totes les mostres de suport i generositat ens empenyen a seguir endavant i superar aquests moments complicats.
#JUNTSHOSUPERAREM

7 months ago

Enguany celebrem un Sant Jordi diferent, més solitari, confinat. Però des de #ResidènciaCiutatdeSabadell volem enviar-vos els millors desitjos en aquest dia tan especial. Que les roses virtuals d'avui es puguin donar aviat amb abraçades i somriures reals. I que la lectura dels llibres que ... See more

7 months ago

Avui us volem recordar la importància de tres senzilles mesures que poden ajudar-nos contra el COVID-19: DISTÀNCIA + MASCARETA + MANS NETES. El que és més senzill, sovint, pot salvar vides! #juntshosuperarem

7 months ago

El confinament que estem vivint per prevenir i acabar amb l'impacte del COVID-19 pot provocar efectes en l’àmbit psicològic que podem patir o que, potser, ja hem experimentat. Avui compartim el podcast dels nostres companys de Fundació Vella Terra, realitzat per Ricardo Behrens, psicòleg de ... See more

« 2 of 2 »

No hi ha cap notícia per mostrar.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Al continuar amb la navegació entenem que accepta la nostra Política de privacitat. Tancar

CORONAVIRUS: CUIDEM, CUIDEM-NOS

A tots els centres residencials gestionats per VIMA volem continuar donant la millor assistència a les persones per acompanyar-les en el seu Projecte de Vida. És per això que hem posat en marxa una sèrie de mesures preventives per garantir la màxima protecció del col·lectiu més vulnerable a la COVID-19: les persones grans residents.

Material de protecció als centres (EPIS):

Disposem d’un estoc d’EPIS (mascaretes, guants, granotes, pantalles, etc.) de tres mesos. S’ha creat una aplicació informàtica per la gestió global del material, optimitzar-ne la utilització i planificar els estocs.

Gestió de residències:

S’han reforçat els recursos destinats a les zones d’aïllament a cada centre i minimitzat temporalment la prestació de serveis no essencials per a evitar l’entrada de proveïdors i personal extern a les residències..

Activitats grupals adaptades a les mesures de prevenció:

Sectorització de les residències en petites unitats (grups bombolla) i augment conseqüent de personal atès que es vol evitar que el mateix professional desenvolupi la seva tasca a més d’una unitat.

Protocols immediats de detecció i actuació:

En el cas de tenir sospita vers un cas de COVID-19, d’usuari o empleat, s’activen els protocols de coordinació amb el CatSalut per a realitzar proves a tot el seu entorn (contactes estrets i no estrets).

Coordinació amb administracions i autoritats sanitàries:

Estem en permanent contacte i coordinació amb els Dpt. de Salut i Treball, Afers Socials i Famílies, informant de la situació diàriament i compartint les necessitats dels diferents centres.

Comunicació amb famílies:

Es van adquirir i s’han posat a disposició d’usuaris telèfons mòbils per garantir el contacte continuat amb els seus familiars mitjançant vídeo-trucades. També s’informa periòdicament als familiars de la situació del centre.

Formació continuada dels professionals:

En els protocols d’intervenció específics creats internament i pensats per a persones altament dependents en aïllament i quarantena i en activitats d’estimulació, orientació, mobilitzacions, etc.

Manteniment i control higiènic/sanitari als centres:

Regularment realitzem la desinfecció de les residències amb empreses especialitzades i ens coordinem amb els centres sanitaris de referència per la realització de les proves PCR (de detecció de la COVID-19) en el cas que siguin necessàries.

#juntshoestemsuperant

Us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o consulta!

VIMA és la nova gestora de residències del Grup VL. Des de VIMA us donem la benvinguda per seguir acompanyant Projectes de Vida.