QUI SOM,
les persones, la clau de la tranquil·litat

L’any 1975, vam inaugurar la primera Residència privada per gent gran de Catalunya, a Arenys de Munt (Maresme), coneguda amb el nom de Sant Martí. Des d’aleshores, la nostra raó de ser es centra en donar continuïtat, sentit i suport al projecte de vida de cada persona usuària dels serveis que oferim. Per a assolir el nostre objectiu, aportem la nostra experiència, esforç i coneixements tant des d’un punt de vista social com sanitari i residencial.

1000 300 600 180 12 10 1 Usuaris de residència Usuaris centre de dia Personal Persones tutelades Residències Centres de Dia Casal usuaris de la nostra xarxa de residències usuaris de la nostra xarxa de centres de dia treballadors empleats a residències i centres nombre total de persones tutelades sota el grup 10 per a gent gran, 2 per discapacitat intel·lectual nombre de centres de dia per a gent gran nombre de casals 1000 Usuaris de residència usuaris de la nostra xarxa de residències 300 Usuaris centre de dia usuaris de la nostra xarxa de centres de dia 600 Personal treballadors empleats a residències i centres 180 Persones tutelades nombre total de persones tutelades sota el Grup VL 12 Residències 10 per a gent gran, 2 per discapacitat intel·lectual 1 Casal nombre de casals 10 Centres de Dia nombre de centres de dia per a gent gran 1000 300 600 180 12 10 1 Usuaris de residència Usuaris centre de dia Persones empleades Persones tutelades Residències Centres de Dia Casal

La nostra missió

Donar continuïtat, sentit i suport al projecte de vida de cada persona usuària dels nostres centres

La nostra visió

Contribuir, mitjançant la nostra feina, a fer un món un lloc on TOTES les persones puguin desenvolupar-se en llibertat.

Els nostres valors

Respecte
és el valor fonamental del Grup VL. Respecte a les persones i a les seves diferències, a la feina ben feta, a la competència i al client.
Humilitat
és el que fa possible la feina en xarxa. Humilitat entesa com a capacitat per aprendre, escoltar als altres i deixar-se ajudar.
Professionalitat
és fer la feina ben feta i sentir-se orgullós/a del què es fa, optimitzant els recursos disponibles i mostrant la màxima implicació en el projecte de l’organització.
Innovació
com a conseqüència de l’acceptació del canvi mitjançant la creativitat i la iniciativa dirigida a la millora contínua.
Personalització
cada persona és única pera nosaltres, per tant, requereix una atenció individualitzada que compleixi amb les seves necessitats i expectatives

Atenció centrada
EN LA PERSONA

« Sé el que vull: tinc metes i opinions. Deixeu-me ser jo mateixa, amb això en tinc prou i em sobra » — Anne Frank

COMPROMESOS
AMB LA QUALITAT

El Grup VL sempre ha estat compromès amb la qualitat. Vam ser pioners en la implantació del Sistema de Gestió de Qualitat ISO. Primerament, en ISO 9000 i posteriorment, a l'any 2001, en ISO 9001:2000 . Al 2001, la Residència de Campdevànol va ser premiada com el Centre residencial millor valorat pels indicadors de qualitat dels professionals de la Generalitat.

En l'actualitat VIMA RESIDENCIAL, S.L entitat gestora dels centres del GrupVL, està certificada en la Norma ISO 9001:2015 per DNV. En la pràctica implica:

 • Equips de millora continuada per desplegar processos.
 • Recollida constant d'informació de satisfacció, tant d'usuaris, com de familiars, professionals i dels professionals de la Generalitat.
 • Anàlisi minuciós de queixes, suggeriments i felicitacions.
 • Participació constant en equips de treball amb altres entitats per potenciar l'aprenentatge mutu.
 • Protocol·lització de l'activitat per facilitar tant l'aprententatge com la transmissió de la informació.

LES NOSTRES ALIANCES

 • IMENTIA
 • MAP Serveis
 • DENTAL RESIDENCY
 • ACRA
 • AUDIOPTICA
 • Ortopèdia Farmàcia de Dalt
 • Unió Catalana d’Hospitals

Fem servir cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Al continuar amb la navegació entenem que accepta la nostra Política de privacitat. Tancar