QUI SOM,
les persones, la clau de la tranquil·litat

La Residència i Centre de Dia Ciutat de Sabadell forma part de VIMA Residencial, marca que gestiona les residències de gent gran de Grup VL.
Iniciem el nostre camí com a entitat el 1975 quan ens vam convertir en la primera empresa privada dedicada a la gestió de centres residencials per a persones grans a Catalunya. Tenim més de 40 anys de recorregut en el territori català donant suport al Projecte de Vida de les Persones Grans. Tots els nostres centres estan integrats en el seu entorn, compten amb un equip de professionals altament qualificats i un disseny adequat per a oferir la millor atenció a les persones residents.
Durant aquests anys hem crescut, hem incorporat nous centres i professionals i hem innovat en tecnologies i pràctiques destinades a fomentar el benestar de les persones residents.

150 350 600 7 7 Usuaris centre de dia Professionals Usuaris de residència Residències Centres de Dia usuaris de la nostra xarxa de centres de dia treballadors empleats a residències i centres usuaris de la nostra xarxa de residències per a gent gran nombre de centres de dia per a gent gran 600 Usuaris de residència usuaris de la nostra xarxa de residències 150 Usuaris centre de dia usuaris de la nostra xarxa de centres de dia 350 Professionals treballadors empleats a residències i centres 600 Usuaris de residència usuaris de la nostra xarxa de residències 7 Residències per a gent gran 7 Centres de Dia nombre de centres de dia per a gent gran 150 350 600 7 7 Usuaris centre de dia Professionals Usuaris de residència Residències Centres de Dia

La nostra missió

Donar continuïtat, sentit i suport al projecte de vida de cada persona usuària dels nostres centres

La nostra visió

Contribuir, mitjançant la nostra feina, a fer un món un lloc on TOTES les persones puguin desenvolupar-se en llibertat.

Els nostres valors

Respecte
és el valor fonamental del Grup VL. Respecte a les persones i a les seves diferències, a la feina ben feta, a la competència i al client.
Humilitat
és el que fa possible la feina en xarxa. Humilitat entesa com a capacitat per aprendre, escoltar als altres i deixar-se ajudar.
Professionalitat
és fer la feina ben feta i sentir-se orgullós/a del què es fa, optimitzant els recursos disponibles i mostrant la màxima implicació en el projecte de l’organització.
Innovació
com a conseqüència de l’acceptació del canvi mitjançant la creativitat i la iniciativa dirigida a la millora contínua.
Personalització
cada persona és única pera nosaltres, per tant, requereix una atenció individualitzada que compleixi amb les seves necessitats i expectatives

Atenció centrada
EN LA PERSONA

« Sé el que vull: tinc metes i opinions. Deixeu-me ser jo mateixa, amb això en tinc prou i em sobra » — Anne Frank

COMPROMESOS
AMB LA QUALITAT

El Grup VL sempre ha estat compromès amb la qualitat. Vam ser pioners en la implantació del Sistema de Gestió de Qualitat ISO. Primerament, en ISO 9000 i posteriorment, a l'any 2001, en ISO 9001:2000 . Al 2001, la Residència de Campdevànol va ser premiada com el Centre residencial millor valorat pels indicadors de qualitat dels professionals de la Generalitat.

En l'actualitat VIMA RESIDENCIAL, S.L entitat gestora dels centres del GrupVL, està certificada en la Norma ISO 9001:2015 per DNV. En la pràctica implica:

 • Equips de millora continuada per desplegar processos.
 • Recollida constant d'informació de satisfacció, tant d'usuaris, com de familiars, professionals i dels professionals de la Generalitat.
 • Anàlisi minuciós de queixes, suggeriments i felicitacions.
 • Participació constant en equips de treball amb altres entitats per potenciar l'aprenentatge mutu.
 • Protocol·lització de l'activitat per facilitar tant l'aprententatge com la transmissió de la informació.

LES NOSTRES ALIANCES

 • CCF
 • El Bon Tracte
 • IMENTIA
 • MAP Serveis
 • DENTAL RESIDENCY
 • ACRA
 • AUDIOPTICA
 • Ortopèdia Farmàcia de Dalt
 • Unió Catalana d’Hospitals

Descobreix totes les novetats de
Residència i Centre de Dia Ciutat de Sabadell a la nova web de:

vimaresidencial.es